POOLVÄÄRISKIVID REISIKS

Suurepärane idee - kaitse end reisil Siselly käevõrudega. Eesti disain.

Ilmselt meeldib igale inimesele reisida. Kas oled mõelnud, et poolvääriskivid võivad kaitsta ja olla talismaniks reisidel?

Siselly poolvääriskivid reisideks

Siselly soovitab teile poolvääriskive, mis kaitsevad reisidel.

1. Malahhiit
Malahhiit on kaitsev kivi, eriti reisijatele, kes kasutavad lennukit või kiirteid. Ta kaitseb õnnetuste eest, aitab vähendada lennuhirmu ja kaitseb negatiivse energia eest.

   Suurepärane kingitus- poolvääriskivid malahhiit. Eesti disain.   

2. Ametüst
Ametüst on kaitsekivi, mis on reisijate seas väga populaarne. Ta kaitseb negatiivse energia, varguste ja rünnakute eest. Ametüst rahustab hirme ja edendab koostööd.

Suurepärane kingitus- poolvääriskivid ametüst, roosa kvarts, mäekristall ja hematiit. Eesti disain.   

3. Akvamariin
Akvamariin kaitseb reisijaid. Vanasti kandsid meremehed akvamariini, et kaitsta laeva uppumise eest. Akvamariin on õnne, kartmatuse ja kaitse talisman. Ta aitab leevendada merehaigusi.
   

4. Kuukivi
Kuukivi on reisijate kaitsekivi, eriti reisides öösel või merel. Ta toob reisides õnne ja aitab olla rahulik keerulistes situatsioonides.
Suurepärane kingitus - poolvääriskivid ahhaat, kuukivi, pärl, hematiit, jaspis, türkiis. Eesti disain.   

5. Suitsukvarts
Suitsukvarts tagab reisides igakülgse kaitse. Kaitseb õnnetuste, negatiivse energia eest, edendab koostööd ja tähelepanelikkust.

Suurepärane kingitus - poolvääriskivid ahhaat, kuukivi, pärl, hematiit, jaspis, suitsukvarts. Eesti disain.   Suurepärane kingitus- poolvääriskivid ahhaat, suitsukvarts ja oonüks. Eesti disain.   Suurepärane kingitus- poolvääriskivid Suitsukvarts, oonüks, hematiit, ametüst, roosa kvarts, mäekristall. Eesti disain.

6. Tiigrisilm
Tiigrisilm on kaitsev kristall, eriti reisijatele. Ta suurendab tahtejõudu, enesekindlust ja kannatlikkust. Tiigrisilm toob õnne ja optimismi.
      Siselly käevõrud - Tiigrisilm, oonüks, hematiit, roosa kvarts

7. Pärl ja pärlikarp
Pärl ja pärlikarp toovad reisides õnne, eriti merel olles.
   Suurepärane kingitus lastele - poolvääriskividest käevõrud Roosa kvarts, Pärl ja Korall, Serpentiin, Hematiit. Eesti disain.   Suurepärane kingitus - poolvääriskivid pärl, hematiit ja aventuriin. Eesti disain.

8. Hematiit
Hematiit aitab keskenduda, probleeme lahendada ja vähendab stressi.

Siselly käevõrud - heamtiit, jaspis, suitsukvarts, kuukivi, ahhaat   Siselly käevõrud - hematiit, pärl, dumortieriit, jaspis, türkiis, ahhaat, kuukivi    Siselly käevõrud - hematiit, oonüks, naturaalne nahk

Kindlasti tuleks Siselly ehted enne reisi ja reisi ajal puhastada ja laadida. Seda, kuidas panna Siselly ehted oma eesmärki täitma, vaata siit.

SaveSave

SaveSave